JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

БЪЛГАРИЯ / НОВИНИТЕ ДНЕС

15 Април 11, 16:44
Двама са кандидатите за ректорския пост във ВТУ
   

 

Само двама са кандидатите за ректор, подали документи за участие в изборите за ръководни органи на ВТУ, които ще се проведат на 17 май. Най-високия академичен пост ще си оспорват настоящият ректор проф. Пламен Легкоступ и проф. Стоян Буров.

Пръв документи в Централната избирателна комисия е внесъл проф. Буров. Неговата кандидатура е издигната от 11-членен инициативен комитет. Проф. Байко Байков и доц. Иван Лазаров кандидатстват за председател и зам.-председател на Общото събрание, издигнати от същия инициативен комитет.

Кандидатурата на проф. Пламен Легкоступ е издигната от няколко Факултетски съвета и Педагогическите колежи във Враца и Плевен. Сегашният ръководител на висшето училище е подкрепен от катедри на Педагогическия, Философския, Православния богословски и Юридическия факултет, а така също от факултет Математика и информатика и от Факултета по изобразителни изкуства. Издигнатите от тези факултети и колежи кандидати за председател и зам.-председател на Общото събрание са доц. Радослав Радев и доц. Даринка Гълъбова.

Централната избирателна комисия за провеждане на изборите във ВТУ се състои от 13 души, неин председател е доц. Николай Проданов.

 
Submit Free to ExactSeek
*


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4468