JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

БЪЛГАРИЯ / НОВИНИТЕ ДНЕС

15 Април 11, 16:32
Председателят на Народното събрание ще посети Бургас
   

 

По покана на Областния управител Константин Гребенаров на 17 и 18 Април 2011г. г-жа Цецка Цачева ще посети област Бургас. Това е първото посещение в региона на Председателя на Народното събрание от встъпването й в длъжност. 
 
Визитата й съвпада с Великия християнски празник Цветница. В тази връзка програмата й ще започне именно с посещение на Катедрален храм „Св. Кирил и Методий” и включване в сутрешната литургия. След църковната служба ще се проведе работна среща в Областна администрация Бургас, относно актуални теми, касаещи бургаски регион, съобщават от пресцентъра на институцията. 
 
Очаква се г-жа Цачевa да се срещне с младежи от Асоциация Бургаски детски и младежки парламент, за да обсъди въпроси, които живо вълнуват младите хора. До този момент учениците от Асоциацията на няколко пъти са били гости в Народното събрание, но за първи път техен гост ще бъде Председател на Народното събрание.

 
Submit Free to ExactSeek
*


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3599