JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

БЪЛГАРИЯ / НОВИНИТЕ ДНЕС

15 Април 11, 16:29
Национална кръгла маса за образованието ще се проведе във Варна
  Днес+   

 

На 19 април, от 9,30 ч., в Гранд - хотел „Варна” в к.к.”Св.Св. Константин и Елена” ще се проведе Национална кръгла маса на тема „Българското образование – инвестиция в развитието на човешките ресурси”. Организатори са фондация „Ханс Зайдел” и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България”. 
 
Форумът ще открие министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов. В дискусията ще вземат участие зам.- министърът на образованието Милена Дамянова, председателят на Комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта в НС Огнян Стоичков, кметът на София Йорданка Фандъкова, народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Варна Павел Димитров. 
 
Поканени са още областният управител на Варна Данчо Симеонов, председателят на Общинския съвет Николай Апостолов, кметът на Варна Кирил Йорданов, зам.-кметът по образованието Коста Базитов. Участие в кръглата маса ще вземат директори на училища, учители и експерти от цялата страна. 
 
По време на кръглата маса ще бъде представена и обсъдена Концепцията за основните принципи и иновативните моменти в проекта на нов закон за предучилищното и училищното образование.

 
Submit Free to ExactSeek
*


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3806