JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

СПОРТ / СПОРТ

15 Април 11, 15:13
Радуканов хвърля най-доброто срещу Славия

Милен Радуканов,

Милен Радуканов, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

 
ЦСКА ще излезе с най-доброто срещу Славия в шампионатния двубой утре от 21:00 часа и няма да пази основни футболисти за мача на сезона срещу Литекс другата сряда в полуфинал за купата на България.
   
"Няма какво да крием от Литекс и няма да пазим титулярите за този мач. Ще играем с най-доброто, с което разполагаме. Сряда е далеч, сега мислим само за утрешния мач със Славия", коментира треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, преди да заведе отбора на лагер за двубоя с "белите".
   
 
Радуканов си припомни мача със Славия от есенния полусезон, когато ЦСКА загуби за първи път от дълго време от този съперник.
   
"В мача през есента играхме много слабо и заслужено загубихме. Сега се надявам да се представим значително по-добре и да вземем реванш. Колкото до изказването на треньора на Славия Емил Велев, че ляга и става с мисълта за ЦСКА и аз като него - лягам и ставам с мисълта за ЦСКА", коментира още Радуканов.
   
"Червените" няма да могат да разчитат на национала Костадин Стоянов, който е получил разтежение и отпада от групата за мача. На негово място в центъра на отбраната се очаква да се завърне италианецът Джузепе Акуаро, който бе твърд титуляр през есенния полусезон, но през пролетта рядко попада в групата.
   
Радуканов призна, че в последния момент може да преквалифицира в защитник капитана Тодор Янчев или дошлият през зимата халф Петър Стоянов.
   
В състава се завръща героят от вечното дерби Мишел Платини, който е възстановен от контузия и утре със сигурност ще се появи в игра
Групата на ЦСКА: Иван Караджов, Благой Макенджиев, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Джузепе Акуаро, Апостол Попов, Тодор Янчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Четин Садула, Емил Гъргоров, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Килиън Шеридън, Станко Йовчев, Станислав Костов, Мишел Платини.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1253