JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

СПОРТ / СПОРТ

15 Април 11, 11:53
ПСВ се срина срещу Бенфика и отпадна от Лига Европа
Виляреал прегази Твенте, Брага също продължава напред
ПСВ се срина срещу Бенфика и отпадна от Лига Европа

Футболисти на Бенфика ликуват, че са отстранили ПСВ. Снимка: БТА



Холандският колос ПСВ Айндховен отпадна на 1/4-финалите на Лига Европа, след като завърши при равенство 2:2 срещу португалския гранд Бенфика.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Филипс Стейдиъм", но момчетата на Фред Рутен отпаднаха от надпреварата след общ резултат от двата мача 3:6.

Българският национал Станислав Манолев игра 85 минути и се представи на приливи и отливи. Той бе принудително заменен, след като получи контузия.
----------
Холандският шампион Твенте (Еншеде) загуби домакинството си на Виляреал с 1:3 и отпадна безславно oт Лига Европа.

Двата тима се изправиха един срещу друг в 1/4-финален двубой от Лига Европа, който се игра на "Арке Стейдиъм" в Еншеде.

Испанците елиминираха своя противник с общ резултат от двата мача 8:2 и по този начин се класираха за 1/2-финалите на надпреварата, където ще срещнат Порто.

Николай Михайлов остана извън групата на холандците по неясни причини, а като титуляр под рамката на вратата се появи ветеранът Сандер Бокшкер.
----------
Спортинг Брага сътвори истинска сензация, като удържа 0:0 на Динамо Киев и с повече голове на чужд терен се класира на полуфиналите за Лига Европа.

Португалците играха близо час с човек по-малко, след като десният бек на тима Сезар получи директен червен картон в 29-тата минута на срещата. Малко преди края след втори жълт картон бе изгонен и Горан Попов от Динамо.

Първият сблъсък между двата тима завърши 1:1 на украинска земя и по този начин "архиепископите" успяха да излъжат своя далеч по-именит на европейската сцена съперник.

 
Submit Free to ExactSeek
*


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3086