JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

БЪЛГАРИЯ / НОВИНИТЕ ДНЕС

15 Април 11, 11:28
Хубавото Наде се предлага за президент
Нейнски дала съгласие сините да коментират името й
Хубавото Наде се предлага за президент

Надежда Нейнски. Снимка: Булфото

"Смятам, че мога да участвам в дебата за президентските избори и затова съм дала съгласие да се коментира името ми. За мен по-важно е какво е виждането на политическата сила, в случая личните ми претенции не играят роля", заяви пред Нова телевизия евродепутатът Надежда Нейнски, което е едно от имената, които се спрягат като кандидатура на сините за предстоящия вот за президент.

За нея не било важно как тя преценява своите шансове, а как ги преценява нейната партия и Синята коалиция.

"За мен въпросът не е кой ще бъде кандидатът отляво, дясно или център, а да бъде достатъчно ясно за хората какви са правомощията на президента и какво реално може да направи, за да не се стигне до прекомерни очаквания, които после да се разрушат", категорична е Нейнски.

"Последните събития в България доста отрезвиха Европа и занижиха очакванията към нас. Допълнителен знак за това е, че Шенген отново се отдалечава от България за неопределено време. Аргументите срещу нас и Румъния са политически и страни като Франция и Великобритания очевидно нямат доверие в това как опазваме границите ни", смята евродепутатът.

Надежда Нейнски определи скандала с АЕЦ „Белене“ като абсурден театър за българското общество.
Според нея никой висш държавен чиновник не може да подпише нещо без санкцията на премиера.

В тази връзка тя попита, ако директорът на НЕК Красимир Първанов е имал разрешение да подпише Споразумение 12, което удължава срока на договора от 2006 г. за АЕЦ "Белене", защо тогава в крайна сметка беше уволнен.

 
Submit Free to ExactSeek
*


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0705