JOKE FM НОВИНИТЕ ДНЕС

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(360)
НАЧАЛО
НОВИНИТЕ ДНЕС
НОВИНИТЕ ВЧЕРА
БЪЛГАРИЯ
СВЯТ
СПОРТ
ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ
ЛЮБОПИТНО
ВЕСТНИЦИТЕ
ВРЕМЕТО
ХОРОСКОП
Новини
Архив новини
АНКЕТА


КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ АВТОМОБИЛИ Интервюта VIDEO ДЕНЯТ В СНИМКИ Каталог TV С ПЛАЗМЕН/LCD ДИСПЕЙ JOKE FM HITS ЗА КОНТАКТИ ФОРУМ

ЛЮБОПИТНО / ЛЮБОПИТНО

04 Март 08, 19:27
Слуховете за турне на “Лед Цепелин” – силно преувеличени

 

Фронтменът на легендарната рокгрупа “Лед Цепелин” Робърт Плант се е отказал от участие в световното турне на групата, което беше планирано за септември 2008 г. С това той окончателно срина надеждите на феновете да видят отново любимците си на сцена. Както пише “Съндей мирър”, за Плант перспективата да обикаля Европа и Северна Америка не е много привлекателна. Дори стоте милиона долара, предложени от организаторите като хонорар на всеки от членовете на групата, не са успели да натежат над решението на вокалиста.

Източници, близки до музикантите, са разкрили, че 59-годишният рокдинозавър се е отказал от проекта не заради пари, а по други причини. През април той започва турне с 36-годишната кънтри цигуларка и певица Алисън Краус. Двамата ще представят съвместния си албум “Raising Sand”, който в момента е на второ място по популярност в класациите на САЩ и Великобритания. Плант смята, че новият проект е много по-перспективен от това да се събере с легендарната си, но поотминала вече във времето група. Може би заради мотивите му прозират и по-романтични причини, но засега това не е потвърдено.

За възраждане на митичната през 70-те години на ХХ век група започна да се говори, когато през декември 2007 г. бившите членове на “Лед Цепелин” се събраха и за първи път от 19 години направиха концерт пред 20 000 души на лондонската арена “О2”. Билетите за този концерт бяха разпродадени дълго преди самия концерт, а на събитието са присъствали хора от 50 страни на света.

След концерта в пресата започнаха масирано да се появяват слухове за възраждане на групата, а китаристът Джими Пейдж даже обяви, че са готови да предприемат световно турне. Дори бе посочено кога ще бъде турнето – през септември 2008 г. Официалният отказ на Плант да участва обаче окончателно погреба идеята за възстановяване на групата, а лондонският концерт ще остане в историята като последен. /Vsekiden.com






 



 
 
Submit Free to ExactSeek

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.647